Rugkliniek Westhovens

Disclaimer

Aan alle pagina's van de website van Rugkliniek Westhovens BV is grote zorg besteed. Er kunnen geen rechten worden ontleend. Rugkliniek Westhovens aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's. van zowel de algemene als de beschermde website van Rugkliniek Westhovens B.V. De website van Rugkliniek Westhovens BV geeft informatie. De inhoud van de website is geen vervangingsmiddel voor professioneel medisch advies cq handelen. Bij twijfel raden we u ten alle tijden aan contact op te nemen met uw huisarts (of eventueel uw behandelende (para) medicus.

E-mail disclaimer

  1. Aan e-mail berichten kunnen geen rechten worden ontleend.
  2. Een e-mail bericht op de algemene website is uitsluitend bedoeld voor het stellen van vragen, algemene berichten en het maken van op- en/of aanmerkingen met betrekking tot de website. Het is uitdrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van medische vragen.
  3. Voor het stellen van persoonlijke vragen bestaat een consultmogelijkheid op het beschermde deel van de site.
  4. De persoonlijke gegevens die via de site worden verstrekt worden door Rugkliniek Westhovens BV vertrouwelijk behandeld en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.


Auteursrecht/copyright

©Rugkliniek Westhovens BV. Alle rechten voorbehouden.
Alle afbeeldingen, teksten, logo's zijn en blijven eigendom van Rugkliniek Westhovens BV en mogen op geen enkele wijze worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd zonder uitdrukkelijke toestemming van Rugkliniek Westhovens BV.