Rugkliniek Westhovens

Abonnementsinfo

U kunt uw vragen voorleggen aan Rugkliniek Westhovens. Dat gebeurt via een beschermd deel van onze site waarop u zich kunt abonneren. Een kost ,00 euro

 

Wat vindt u op deze site?

 

Op het beschermd deel van onze site vindt u:

 

  • Oefenprogramma's in volledige animatie met beschrijving.
  • Elektronisch consult voor patiënten van de kliniek.
  • Elektronisch consult voor geïnteresseerden.
  • Nieuwsbrief (minstens 2 keer per jaar).
  • Uitgebreide informatie over de Osteopatic Posture Therapy of het Westhovensconcept.

Hoe werkt deze site?

 

Als u zich aanmeldt voor het beschermde deel van de site krijgt u een persoonlijk wachtwoord en een gebruikersnaam. Patiënten van de rugkliniek kunnen in het verlengde van hun behandeling toegang krijgen tot het beschermde deel van de site. Daarmee kunnen zij controleren of zij hun oefenprogramma correct uitvoeren. Hierdoor hoeven ze in veel gevallen geen controle-afspraak te maken maar voeren ze hun controle als actieve patient zelf uit.
Geïnteresseerden kunnen via het beschermde deel van de site hun vraag stellen en in de oefenprogramma's kijken. Op die manier kunnen zij zelf bekijken of het Westhovensconcept hen mogelijkheden geeft om langdurige of steeds terugkerende klachten te verminderen.
Het is goed mogelijk, dat u door de informatie op deze site antwoorden krijgt op uw vragen of misschien wel een oplossing vindt voor uw probleem.
Na het inloggen kunt u de informatie op de site bekijken of een consult aanvragen. Dit consult wordt per e-mail of telefonisch beantwoord.
 


Hoe neemt u een abonnement?


Door het inschrijfformulier in te vullen en per post of per fax (gegevens op het formulier) op te sturen naar Rugkliniek Westhovens.
Middels dit inschrijfformulier machtigt u Rugkliniek Westhovens tot het automatisch afschrijven van het abonnementsgeld van uw rekening. Na het opsturen van het inschrijfformulier krijgt u uw gebruikersnaam en wachtwoord binnen enkele dagen per email thuisgestuurd.

 

Klik hier voor het inschrijfformulier.